Laden

Conradweg 2, 6827 BZ Arnhem

026 361 00 05

info@garagearnhem.com

Ma - Za: 8:00 – 18:00

Maandag t/m Zaterdag 8:00 - 18:00
Conradweg 2, 6827 BZ Arnhem

Uitlaat Arnhem

Onze garage laat u niet in de steek

Garage Arnhem neemt u allerlei werk uit handen als het gaat om uw auto. Denkt u dat uw auto toe is aan controle of vervanging? Kom dan gerust eens langs of neem contact met ons op! Voor veel dingen geldt, des te eerder je een bepaald probleem meldt, des te beter het verholpen kan worden. Dit geldt ook voor uw voertuig!

Diensten die wij aanbieden

We willen u zo goed mogelijk van dienst zijn en daarom bieden we de volgende diensten voor u aan:

  • Airco Service
  • APK controle
  • Grote- en kleine beurt
  • Storing opsporing
  • Accu- controle en/of vervanging
  • Band(en) controle en/of band(en) vervangen
  • Schokbrekers controle en/of schokbrekers vervangen
  • Uitlaat- controle en/of vervanging
  • Laswerk

Ook bieden wij vele andere diensten voor u aan, de lijst hierboven bevat slechts de veel voorkomende reparaties in Arnhem.

Uitlaat Arnhem

Uitlaat- controle en/of vervanging

Een kapotte achterdemper maakt enorm lawaai. De achterdemper zit aan het einde van uw uitlaat. Het kan u een boete van honderden euro’s opleveren. Een nieuwe uitlaat in Arnhem (of eigenlijk achterdemper, maar voor het gemak uitlaat) is waarschijnlijk goedkoper. Een uitlaat kan lek raken, hierdoor maakt uw auto meer geluid en er ontsnappen ongezonde gassen uit. In veel andere garages wordt het gelijk vervangen, eerst kijken of de uitlaat in Arnhem gerepareerd kan worden, is volgens ons een veel wijzere handeling. Het kost minder geld en heeft hetzelfde effect. Laat dus uw uitlaat in Arnhem gerepareerd worden en bespaar veel geld.

Hoe komen we aan deze specifieke kennis

Omdat we al 20 jaar ervaring hebben en de deuren van onze garage in Arnhem binnenkort al 4 jaar geopend zijn, zijn we in staat om veel reparaties te verrichten die in andere garages niet uitgevoerd worden, ook omdat deze werkplaatsen meer winst willen maken. Onze garage neemt auto’s van elk merk onder handen te kunnen nemen en we repareren klassiekers tot (gloed) nieuwe auto’s, een fluitje van een cent voor ons.

De klant komt voor ons op nummer één

Om u professioneel tegemoet te kunnen komen, zijn we elke dag geopend van acht uur ’s ochtends tot zes uur ’s avonds. Alleen op zondagen zijn wij niet geopend.
Denkt u dat wij u ergens mee kunnen helpen of wilt u bijvoorbeeld uw uitlaat in Arnhem door ons laten controleren? Kom dan binnenkort eens langs Garage Arnhem.