Laden

Conradweg 2, 6827 BZ Arnhem

026 361 00 05

info@garagearnhem.com

Ma - Za: 8:00 – 18:00

Maandag t/m Zaterdag 8:00 - 18:00
Conradweg 2, 6827 BZ Arnhem

Schokbrekers Arnhem

Garage van kwalitatief hoog niveau voor uw auto

Garage Arnhem neemt u allerlei werk uit handen als het gaat om uw auto. Denkt u dat uw auto toe is aan controle of vervanging? Kom dan gerust eens langs of neem contact met ons op! Laat uw schokbrekers in Arnhem op tijd vervangen. Voor veel dingen geldt, des te eerder je een bepaald probleem meldt, des te beter het verholpen kan worden. Dit geldt ook voor uw voertuig!

Diensten die wij aanbieden

Garage Arnhem wilt u zo goed mogelijk van dienst zijn en daarom bieden we de volgende diensten voor u aan

  • Airco Service
  • APK controle
  • Grote- en kleine beurt
  • Storing opsporing
  • Accu controle en/of accu vervangen
  • Band(en) controle en/of band(en) vervanging
  • Schokbrekers- controle en/of vervanging
  • Uitlaat controle en/of uitlaat vervanging
  • Laswerk

Ook bieden wij vele andere diensten voor u aan, de lijst hierboven bevat slechts de veel voorkomende reparaties in Arnhem.

Schokbrekers Arnhem

Schokbrekers- controle en/of vervanging

Vaak krijgen we vragen van klanten wat dit betekent en inhoudt. Daarbij is het goed om te weten wat schokbrekers zijn. Het is een apparaat dat in de wielophanging van een voertuig zit om de werking van de vering te dempen. Daarom wordt de naam “veertrillingsdempers” ook wel gebruikt voor het woord schokbrekers in Garage Arnhem. Als deze niet goed meer werkt, kan het dat de schokken niet gedempt worden en hier kunt u last van ondervinden. Tevens is het gevaarlijk. Daarom is het belangrijk om soms de schokbrekers in Arnhem te laten controleren en/of te vervangen. Omdat onze garage in Arnhem veel ervaring heeft, zijn wij onder andere hierin gespecialiseerd.

Ervaring

Dat we over ervaring beschikken, kan gezegd worden door elke garage. Bij ons is het echter geen fabel, we beschikken over 20 jaar ervaring en onze deuren zijn al bijna 4 jaar geopend voor onze klanten. Om u ook nog eens goed van dienst te kunnen zijn, hebben we ruime openingstijden. We zijn uitgezonderd van de zondag elke dag voor u open van 8 uur ’s ochtends tot 6 uur ’s avonds.

Soort auto maakt voor ons niet uit

Omdat we al zoveel ervaring hebben, zijn we in staat om auto’s van elk merk onder handen te kunnen nemen en bijvoorbeeld schokbrekers in Arnhem van elk wagenmerk te vervangen. We repareren klassiekers tot (gloed) nieuwe auto’s, voor ons is het geen probleem.
Denkt u dat wij u ergens mee kunnen helpen of wilt u ons uw auto laten nakijken? Kom dan binnenkort eens langs onze garage, bijvoorbeeld om uw schokbrekers in Arnhem eens na te laten kijken!