Laden

Conradweg 2, 6827 BZ Arnhem

026 361 00 05

info@garagearnhem.com

Ma - Za: 8:00 – 18:00

Maandag t/m Zaterdag 8:00 - 18:00
Conradweg 2, 6827 BZ Arnhem

Remmen Arnhem

U niet geremd voelen door uw garage

Garage Arnhem neemt u allerlei werk uit handen als het gaat om uw auto. Denkt u dat uw auto toe is aan controle of vervanging? Kom dan gerust eens langs of neem contact met ons op! Voor veel dingen geldt, des te eerder je een bepaald probleem meldt, des te beter het verholpen kan worden. Dit geldt ook voor uw voertuig!

Diensten die wij aanbieden

We willen u zo goed mogelijk van dienst zijn en daarom bieden we de volgende diensten voor u aan:

  • Airco Service
  • APK controle
  • Grote- en kleine beurt
  • Storing opsporing
  • Accu controle en/of accu vervangen
  • Band(en) controle en/of band(en) vervangen
  • Schokbrekers controle en/of schokbrekers vervangen
  • Uitlaat controle en/of uitlaat vervangen
  • Laswerk

Ook bieden wij vele andere diensten voor u aan, de lijst hierboven bevat slechts de veel voorkomende reparaties in Arnhem.

Remmen Arnhem

Remmen Arnhem

Remmen in Arnhem controleren

Hoort u een piepend geluid met remmen? Of brandt het remmenlampje op het dashboard? Dan moet u uw remblokken laten controleren. Dus voor u controleren we ook de remmen in Arnhem! Niet onbelangrijk, want als dit niet wordt nagekeken, kan het voorkomen dat uw remmen het eens begeven en dan zit u echt in de penarie! Het kan dus heel kostbaar zijn om even uw remmen in Arnhem te komen controleren. Hierin zijn wij erg gespecialiseerd, een speciale technologie wordt ingezet om uw remmen te testen. Mochten we twijfels over uw remblokken hebben, dan vervangen we uw remmen in Arnhem voor een te betalen prijs. Veel garages in Nederland vragen hier veel geld voor, terwijl uw Garage Arnhem dit zo gepiept heeft en heel betaalbaar voor u maakt!

Ervaring in auto’s repareren

Als u zich afvraagt hoe wij dit zo betaalbaar en snel voor u kunnen oplossen, dan vindt u hier het antwoord. Doordat onze garage al vier jaar de deuren geopend heeft en meer dan twintig jaar ervaring heeft, weten we precies hoe om te gaan met onze klanten en de gebreken van hun auto. Of u nu een oude of gloednieuwe auto heeft, of een voertuig daartussen in, wij kunnen het repareren. Ook het merk doet er voor ons niet toe.

De klant is koning

Omdat we het zo belangrijk vinden onze klanten optimaal te kunnen helpen, zijn we op uitzondering van de zondag iedere dag geopend van acht uur ’s ochtends tot zes uur ’s avonds. Ook kunt u ons bellen, e-mailen en faxen. Denkt u dat wij u ergens mee kunnen helpen of wilt u ons uw auto laten nakijken? Kom dan binnenkort eens langs onze garage in Arnhem!