Laden

Conradweg 2, 6827 BZ Arnhem

026 361 00 05

info@garagearnhem.com

Ma - Za: 8:00 – 18:00

Maandag t/m Zaterdag 8:00 - 18:00
Conradweg 2, 6827 BZ Arnhem

Laswerk Arnhem

Hoge kosten besparen door onze garage

Garage Arnhem neemt u allerlei werk uit handen als het gaat om uw auto. Denkt u dat uw auto toe is aan controle of vervanging? Kom dan gerust eens langs of neem contact met ons op! Voor veel dingen geldt, des te eerder je een bepaald probleem meldt, des te beter het verholpen kan worden. Dit geldt ook voor uw voertuig!

Diensten die wij aanbieden

We willen u zo goed mogelijk van dienst zijn en daarom bieden we de volgende diensten voor u aan:

  • Airco Service
  • APK controle
  • Grote- en kleine beurt
  • Storing opsporing
  • Accu controle en/of accu vervangen
  • Band(en) controle en/of band(en) vervangen
  • Schokbrekers controle en/of schokbrekers vervangen
  • Uitlaat controle en/of uitlaat vervangen
  • Laswerk

Ook bieden wij vele andere diensten voor u aan, de lijst hierboven bevat slechts de veel voorkomende reparaties in Arnhem.

Laswerk in Arnhem

Vaak krijgen we van klanten de vraag wat we hieronder verstaan. Veel garages hebben niet zoveel ervaring als onze garage, er wordt dus ook weinig tot geen laswerk uitgevoerd. Laswerk in Arnhem houdt in dat beschadiging eerst geprobeerd gelast te worden, als dit niet lukt worden pas nieuwe voorwerpen aangeraden. Wat we vaak zien bij andere garages, is dat er gelijk nieuwe voorwerpen aangeraden wordt, in plaats van dat er gelast wordt. Omdat wij graag voor een goede service zorgen, doen we aan laswerk in Arnhem. Het zorgt voor lagere kosten dan u bij andere garages zult hebben.
Laswerk Arnhem

Onze ervaring

Dat we over veel ervaring beschikken, wordt ook vermeld door veel garages. Bij garage Arnhem is dit echter geen fabeltje, we hebben al 20 jaar ervaring en onze deuren zijn al bijna 4 jaar geopend. Dit betekent voor u dat we specialistische diensten ,als laswerk, in Arnhem kunnen aanbieden.

Service voor alle soorten auto’s

Onze ervaring maakt het ook mogelijk om auto’s van elk merk en van elke ‘leeftijd’ te kunnen repareren. Van klassiekers tot (gloed) nieuwe auto’s, bij ons is het in goede handen. Zoals ook al te lezen was bij het laswerk, stellen we al onze ervaring in werking om u te laten genieten van een zo goed mogelijke service.

We zijn behalve zondag elke dag geopend van acht uur ‘s ochtends tot zes uur ‘s avonds. Denkt u dat wij u ergens mee kunnen helpen of wilt u ons uw auto laten nakijken? Kom dan binnenkort eens langs onze garage in Arnhem!