Laden

Conradweg 2, 6827 BZ Arnhem

026 361 00 05

info@garagearnhem.com

Ma - Za: 8:00 – 18:00

Maandag t/m Zaterdag 8:00 - 18:00
Conradweg 2, 6827 BZ Arnhem

Garage Zevenaar

Gegarandeerd goede service bij onze garage in Zevenaar

U woont in of om Zevenaar en bent op zoek naar een goede, betrouwbare garage die er altijd voor u kan zijn: bij ons zit u goed! We verlenen zeer veel diensten en zijn altijd bereikbaar, speciaal voor onze klanten, voor u!

Welke diensten bieden wij dan zoal aan?

De meest voorkomende reparaties die wij verrichten, zijn:

  • APK controle
  • Accu controle en/of accu vervangen
  • Uitlaat controle en/of uitlaat vervangen
  • Storing opsporing
  • Airco Service
  • Laswerk
  • Band(en) controle en/of band(en) vervangen
  • Grote- en kleine beurt
  • Schokbrekers controle en/of schokbrekers vervangen

APK controle zonder afspraak is bij onze garage geen probleem, we komen u graag tegemoet in Zevenaar! De diensten die hierboven aangeboden worden zijn zoals gezegd al alleen de veel voorkomende reparaties, onze garage in Zevenaar biedt nog veel meer aan als u hier behoefte aan heeft.

Waarom zijn wij betrouwbaar?

Omdat wij betrouwbaar zijn in het repareren van auto’s, controleren en de rest van onze diensten, zijn wij RDW erkend. Verder doen we er alles aan om het de klant naar de zin te maken, zo hebben we ruime openingstijden en zijn we zes dagen in de week geopend, namelijk maandag tot en met zaterdag vanaf acht uur ‘s ochtends tot zes uur ’s avonds. Verder is onze garage in Zevenaar al bijna vier jaar geopend, daarnaast hebben we al meer dan twintig jaar ervaring in Zevenaar.

Hoe uit deze ervaring zich?

Deze ervaring uit zich in het kunnen repareren van alle klassieke- en (gloed) nieuwe auto’s, alles is bij ons welkom. We helpen de klant graag en wanneer u aangeeft dat u uw auto weer snel nodig heeft, doet onze garage er alles aan om uw voertuig weer zo snel mogelijk gereed voor gebruik te maken.

Garage Zevenaar

Overige relevante informatie

Wat handig is om te weten, is dat we vanaf Zevenaar zeer gemakkelijk te bereiken zijn. Desondanks hoeft u voor vragen niet naar onze garage in Zevenaar toe te rijden, we zijn ook telefonisch en via de e-mail en de FAX bereikbaar. Onze telefoonnummers zijn: 026-3610005 en 06-51709985.
Ons e-mailadres is info@garagearnhem.com en onze FAX is: 026-3615322.
Als u denkt dat uw auto aan een controle of reparatie toe is, dan hopen we u te mogen verwelkomen bij onze garage!