Laden

Conradweg 2, 6827 BZ Arnhem

026 361 00 05

info@garagearnhem.com

Ma - Za: 8:00 – 18:00

Maandag t/m Zaterdag 8:00 - 18:00
Conradweg 2, 6827 BZ Arnhem

Garage Westervoort

Een betrouwbare garage in Westervoort

U woont in of nabij Westervoort en bent op zoek naar een betrouwbare garage waar service het hoogste vaandel draagt en waar veel diensten aangeboden worden? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Diensten die wij aanbieden

Omdat wij onze klanten graag goed van dienst willen zijn, verricht onze garage veel arbeid! Wat wij allemaal voor u kunnen betekenen:

  • Airco Service
  • APK controle
  • Grote- en kleine beurt
  • Storing opsporing
  • Accu controle en/of accu vervangen
  • Band(en) controle en/of band(en) vervangen
  • Schokbrekers controle en/of schokbrekers vervangen
  • Uitlaat controle en/of uitlaat vervangen
  • Laswerk

Dit zijn enkel veel voorkomende reparaties, onze garage in Westervoort biedt nog veel meer aan als u hier behoefte aan heeft! APK controle zonder afspraak is bij onze garage geen probleem.

Vakkundig

Onze deuren zijn al bijna vier jaar geopend en we hebben meer dan 20 jaar ervaring. We hoeven u dus niet uit te leggen dat het voor ons dus geen probleem is om auto’s van elk automerk te repareren: Een klassieker is net zo goed welkom als een (gloed)nieuwe auto. We werken in Westervoort voor zowel particulieren als zakelijke klanten en kwaliteit is voor ons van grote importantie. Op het moment van schade, repareren wij als garage in Westervoort uw auto snel en vakkundig, omdat we u weer zo snel mogen op weg willen helpen!

Garage Westervoort

Locatie

Onze garage heeft een uitstekende ligging, het ligt vlak naast de snelweg. Het adres van onze reparatiewerkplaats is Conradweg 2. Voor vragen kunt u ons echter nog sneller bereiken, niet door naar ons toe te rijden, maar telefonisch via 06-51709985 of 026-3610005. Omdat onze locatie vlakbij Westervoort gelegen is, zijn we ook hier al jaren actief.

Altijd bereikbaar

U kunt altijd bij onze garage in Westervoort terecht, zo zijn we elke werkdag van acht uur ’s ochtends tot zes uur ’s avonds geopend. Ook op zaterdag gelden deze openingstijden. Deze ruime openingstijden hanteren wij zodat u altijd bij ons terecht kunt, in geval van nood. Daarnaast kunt u ons ook mailen: info@garagearnhem.com
Omdat wij betrouwbaar zijn in het repareren van auto’s, controleren en de rest van onze diensten, zijn wij RDW erkend. Dus als uw auto eens iets markeert, of u vermoedt dat uw auto toe is aan een controle, dan helpen wij u graag in Westervoort!