Laden

Conradweg 2, 6827 BZ Arnhem

026 361 00 05

info@garagearnhem.com

Ma - Za: 8:00 – 18:00

Maandag t/m Zaterdag 8:00 - 18:00
Conradweg 2, 6827 BZ Arnhem

Garage Velp

Help! Mijn auto kapot in Velp

U woont in of om Velp en bent op zoek naar een goede, betrouwbare garage die er altijd voor u kan zijn: bij ons zit u goed! We verlenen zeer veel diensten en zijn altijd bereikbaar, speciaal voor onze klanten, voor u!

U kunt bij ons terecht voor veel diensten

Omdat wij u de best mogelijke service willen garanderen, biedt onze garage in Velp de volgende diensten aan: airco Service, APK controles (kan bij ons zelfs zonder afspraak), grote- en kleine beurt, storing opsporing, accu controle en/of accu vervangen, band(en) controle en/of band(en) vervangen, schokbrekers controle en/of schokbrekers vervangen, uitlaat controle en/of uitlaat vervangen en als laatste, maar daarom niet minder belangrijk, laswerk.
Onze garage in Velp verricht echter nog veel meer bezigheden voor u, de bovengenoemde diensten zijn slechts de meest voorkomende. Hier kunt u ons altijd naar vragen!

Klant is koning

In Velp geldt voor onze garage het principe dat de klant koning is. Daarom hebben wij ruime openingstijden, veel communicatiemiddelen en geven u veel aandacht. Geeft u bijvoorbeeld aan uw auto weer snel nodig te hebben, dan zetten wij een tandje bij om u weer snel de weg op te helpen! Deze snelle en kwalitatieve garandering kunnen wij u leveren, omdat we een zeer ervaren garage zijn.

Garage Velp

Hoe manifesteert deze ervaring zich?

Onze garage in Velp heeft al meer dan 20 jaar ervaring en onze deuren zijn al bijna 4 jaar geopend. Omdat we in Velp elke auto kunnen repareren, van klassiekers tot splinternieuwe voertuigen, zijn wij RDW erkend. Ook zal het merk van uw auto voor ons geen belemmering zijn, we zijn in staat om wagens van elk merk te controleren en/of te repareren.

Ruime openingstijden

Om u in Velp zoveel mogelijk van dienst te kunnen zijn, zijn wij met uitzondering van de zondag elke dag geopend. Onze openingstijden op maandag tot en met zaterdag zijn vanaf 8 uur ’s ochtends tot 6 uur ’s avonds. Voor vragen hoeft u echter niet naar onze garage in Velp toe te rijden, maar kunt u ons bellen, mailen of faxen. Het adres van onze garage is Conradweg 2. Onze telefoonnummers zijn: 06-51709985 en 026-3610005. Ons e-mailadres is info@garagearnhem.com Om gebruik te maken van de FAX: 026-3615322
Heeft u dus goede automonteurs nodig, onze garage staat altijd voor u klaar!