Laden

Conradweg 2, 6827 BZ Arnhem

026 361 00 05

info@garagearnhem.com

Ma - Za: 8:00 – 18:00

Maandag t/m Zaterdag 8:00 - 18:00
Conradweg 2, 6827 BZ Arnhem

Banden Arnhem

Een goede band opbouwen met uw garage

Garage Arnhem neemt u allerlei werk uit handen als het gaat om uw auto. Denkt u dat uw auto toe is aan controle of vervanging? Kom dan gerust eens langs of neem contact met ons op! Voor veel dingen geldt, des te eerder je een bepaald probleem meldt, des te beter het verholpen kan worden. Dit geldt ook voor uw voertuig!

Diensten die wij aanbieden

We willen u zo goed mogelijk van dienst zijn en daarom bieden we de volgende diensten voor u aan:

  • Airco Service
  • APK controle
  • Grote- en kleine beurt
  • Storing opsporing
  • Accu controle en/of accu vervangen
  • Band(en)- controle en/of vervanging
  • Schokbrekers controle en/of schokbrekers vervangen
  • Uitlaat controle en/of uitlaat vervangen
  • Laswerk

Ook bieden wij vele andere diensten voor u aan, de lijst hierboven bevat slechts de veel voorkomende reparaties in Arnhem.

Banden Arnhem

Banden Arnhem

Banden- controle en/of vervanging

We vinden de banden in Arnhem een van de belangrijkste onderdelen van de auto. Onze garage maakt gebruik van een speciale technologie om de banden te controleren. Ook in het vervangen zijn we erg gespecialiseerd, in een handomdraai hebben we de vervanging van de banden in Arnhem gepiept. Vaak kan er bij het vervangen van banden bij andere garages veel tijd overheen gaan, maar Garage Arnhem draagt een goede service uit en probeert dit dus zo snel mogelijk voor u voor elkaar te krijgen. Banden in Arnhem controleren en vervangen is voor ons dus appeltje eitje.

Hoe komt het dat onze garage zo gespecialiseerd is?

Omdat we veel ervaring hebben in het repareren van auto’s, kunnen we auto’s van elk merk repareren, zowel klassiekers tot (gloed) nieuwe voertuigen. Doordat we al 20 jaar ervaring hebben in het behandelen van wagens en onze deuren al 4 jaar geopend zijn, bieden we u de beste service. Zo worden uw banden in Arnhem vervangen voor nieuwe banden van een topkwaliteit.

Alles voor de klant

Omdat we het zo belangrijk vinden onze klanten optimaal te kunnen helpen, zijn we op uitzondering van de zondag iedere dag geopend van acht uur ’s ochtends tot zes uur ’s avonds. Ook kunt u ons bellen, e-mailen en faxen. Denkt u dat wij u ergens mee kunnen helpen of wilt u ons uw auto laten nakijken? Kom dan binnenkort eens langs onze garage in Arnhem!