Laden

Conradweg 2, 6827 BZ Arnhem

026 361 00 05

info@garagearnhem.com

Ma - Za: 8:00 – 18:00

Maandag t/m Zaterdag 8:00 - 18:00
Conradweg 2, 6827 BZ Arnhem

Autodiagnose Arnhem

Uw auto laten controleren en repareren bij Garage Arnhem!

U woont in of nabij Arnhem en bent op zoek naar een betrouwbare garage waar service het hoogste vaandel draagt en waar veel diensten aangeboden worden? Bij ons bent u aan het juiste adres! Vanuit de hele buurt komen mensen voor de uitmuntende autodiagnose in Arnhem.

Onze diensten ter ondersteuning van de autodiagnose in Arnhem

De meest voorkomende reparaties die wij verrichten, zijn:

  • APK controle
  • Accu controle en/of accu vervangen
  • Uitlaat controle en/of uitlaat vervangen
  • Storing opsporing
  • Airco Service
  • Laswerk
  • Band(en) controle en/of band(en) vervangen
  • Grote- en kleine beurt
  • Schokbrekers controle en/of schokbrekers vervangen

APK controle zonder afspraak is bij onze garage geen probleem, we komen u graag tegemoet in Arnhem! De diensten die hierboven aangeboden worden zijn zoals gezegd al alleen de veel voorkomende reparaties, we bieden nog veel meer aan als u hier behoefte aan heeft.

Autodiagnose Arnhem

Waarom controleren?

Door uw auto meerdere malen te laten controleren, kan onze autodiagnose in Arnhem uitwijzen of er beginnende mankementen in uw voertuig aanwezig zijn. Door deze gebreken op tijd aan te pakken, bespaart u veel geld en blijft uw auto ook beter! Vandaar dat deze autodiagnoses erg aangeraden worden!

Waarom autodiagnose in Arnhem?

Onze garage staat bekend om de vele ervaring van onze werknemers, we hebben al meer dan 20 jaar ervaring en onze deuren zijn binnenkort al 4 jaar geopend! Deze ervaring zorgt voor de professionaliteit van onze autodiagnoses in Arnhem: We weten precies wat we doen en proberen dit voor een aantrekkelijke prijs te doen voor u. Autodiagnoses bij andere garages worden vaak gebruikt om zoveel mogelijk geld in de kassalade te brengen, door bijvoorbeeld voorwerpen niet proberen te herstellen maar gelijk te vervangen.

Op welke auto’s hebben de autodiagnoses betrekking?

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om elke auto van alle automerken te kunnen repareren, ongeacht de ‘leeftijd’ van het voertuig. Zowel klassiekers als (gloed) nieuwe bolides zijn bij ons in goede handen!

Contactgegevens

U kunt altijd bij ons terecht, zo zijn we elke werkdag van acht uur ’s ochtends tot zes uur ’s avonds geopend. Ook op zaterdag gelden deze openingstijden. Deze ruime openingstijden hanteren wij zodat u altijd bij ons terecht kunt, in geval van nood. Daarnaast kunt u ons ook mailen: info@garagearnhem.com
Als uw auto eens iets markeert, of u vermoedt dat uw auto toe is aan een controle, dan helpen wij u graag in Arnhem!