Laden

Conradweg 2, 6827 BZ Arnhem

026 361 00 05

info@garagearnhem.com

Ma - Za: 8:00 – 18:00

Maandag t/m Zaterdag 8:00 - 18:00
Conradweg 2, 6827 BZ Arnhem

Apk Zevenaar

Voor u geen gevaar, door keuring in Zevenaar

Veel mensen beschouwen de Algemene Periodieke Keuring (APK) als grote (financiële) last. Natuurlijk is dit begrijpelijk, maar als u uw auto op tijd laat checken door onze garage in Zevenaar, zal uw auto altijd door kunnen rijden met een geldig rapport. Voortijdige controles zorgen ervoor dat we eventuele afwijkingen voortijdig kunnen opmerken en oplossen, zodat de APK in Zevenaar geen problemen voor u op te hoeven leveren.

Een APK is belangrijk

Zonder een geldig APK keuringsrapport autorijden, is gevaarlijk voor uw kosten. In geval van een ongeluk met een niet goedgekeurd voertuig bijvoorbeeld, is het mogelijk dat uw verzekeringsmaatschappij geen geld aan uitkeert. Daarnaast kunt van de politie of RDW een boete ontvangen. Ons bedrijf is RDW erkend en daarom zijn wij bevoegd om een APK in Zevenaar uit te voeren.

Keuringsrapport

Na een keuring, ontvangt u van onze garage in Zevenaar een rapport, ook bij afkeuring. Nu zullen we dat laatste altijd proberen te voorkomen, maar dit is bijvoorbeeld niet mogelijk wanneer u weigert uw auto te (laten) repareren of iets dergelijks. In het rapport staan Reparatie-, afkeur-, en adviespunten. Adviespunten zijn gebreken die nú nog niet tot een afkeuring leiden, maar die u wel binnenkort moet vervangen of repareren. U kunt ons hier gelijk mee aan de slag laten gaan, voor of na de APK in Zevenaar, als dit u nodig lijkt. Als het voertuig is afgekeurd is, staan er afkeurpunten op het rapport.

De klant is koning

Dit is ons principe, om aan te geven dat we nooit met uw auto zullen rommelen als u dit niet wilt. Als er bepaalde reparaties nodig zijn, zullen we dit aangeven en niet plotsklaps uitvoeren. Ook lichten we u natuurlijk in over belangrijke zaken, zoals kosten. Stel dat het repareren van uw auto zo duur uitvalt dat het wellicht voordeliger voor u is een nieuw voertuig aan te schaffen, dan lichten wij u hier direct over in en bekijken we in Zevenaar met u de voor- en nadelen van alle keuzes die u maken kunt.

Overige diensten

Naast de kwalitatieve APK (controles) die we uitvoeren, doet onze garage ook aan:

  • Uitlaat controle en/of uitlaat vervangen
  • Accu controle en/of accu vervangen
  • Airco Service
  • Storing opsporing
  • Band(en) controle en/of band(en) vervangen
  • Laswerk
  • Schokbrekers controle en/of schokbrekers vervangen
  • Grote- en kleine beurt

We zien u snel voor uw jaarlijkse APK in Zevenaar!

Apk Zevenaar