Laden

Conradweg 2, 6827 BZ Arnhem

026 361 00 05

info@garagearnhem.com

Ma - Za: 8:00 – 18:00

Maandag t/m Zaterdag 8:00 - 18:00
Conradweg 2, 6827 BZ Arnhem

Apk Westervoort

Veilig rijden door onze garage in Westervoort

Stel dat u naar huis rijdt in de buurt van Westervoort en u bedenkt zich dat u binnenkort een Algemene Periodieke Keuring (APK) te wachten staat en eigenlijk zou u het liefst gelijk doorrijden naar de garage voor een controle. Bij onze garage is dat geen enkel probleem! Wij voeren controles voor u uit in Westervoort, zonder dat hier een afspraak voor gemaakt hoeft te worden.

Waarom een controle?

Wanneer u rondrijdt zonder geldige APK, dan krijgt u daarvoor een boete van de RDW of de politie. Omdat wij RDW erkend zijn, kunt u door onze garage een APK laten uitvoeren. Als uw auto niet in staat blijkt te zijn om door de controle te komen, zullen wij alles voor u doen om bijvoorbeeld gebreken te repareren. Blijken de kosten zo hoog op te lopen dat het voordeliger zou zijn een andere auto aan te schaffen, dan lichten wij u hier natuurlijk over in. Betrouwbaarheid is voor ons een sleutelwoord. Een APK in Westervoort staat dus gelijk aan een gegarandeerd goed ‘onderzoek’.

Wanneer uw voertuig gekeurd moet worden

Als u al eerder een APK in Westervoort heeft gehad, kunt u op het keuringsrapport dat wij altijd meegeven, zien wanneer uw auto weer een nieuwe moet ondergaan. Indien uw voertuig nog nooit eerder is gekeurd, kunt u op de website van RDW controleren wanneer u voor het eerst een APK in Westervoort moet ondergaan. Meestal geldt dat uw auto elk jaar opnieuw gekeurd zal moeten worden, dit voor uw eigen veiligheid en de veiligheid van andere weggebruikers.
Apk Westervoort

Wat staat er in een APK?

In het keuringsrapport dat we in Westervoort vervaardigen, geven wij reparatie-, afkeur-, en adviespunten. Adviespunten zijn gebreken die nú nog niet tot een afkeuring leiden, maar die u wel binnenkort moet vervangen of repareren. Als het voertuig afgekeurd is, staan er afkeurpunten op het rapport. Bewaar uw keuringsrapport goed, u heeft dit rapport onder andere nodig als u tegen het resultaat van de keuring in beroep wilt gaan. In sommige gevallen hebt u het ook nodig als u met het voertuig in het buitenland rijdt.

Wat onze garage nog meer doet

Naast een APK in Westervoort, kunt u ook voor andere diensten bij ons terecht:

  • Accu controle en/of accu vervangen
  • Uitlaat controle en/of uitlaat vervangen
  • Storing opsporing
  • Airco Service
  • Laswerk
  • Band(en) controle en/of band(en) vervangen
  • Grote- en kleine beurt
  • Schokbrekers controle en/of schokbrekers vervangen