Laden

Conradweg 2, 6827 BZ Arnhem

026 361 00 05

info@garagearnhem.com

Ma - Za: 8:00 – 18:00

Maandag t/m Zaterdag 8:00 - 18:00
Conradweg 2, 6827 BZ Arnhem

Apk Velp

Door APK in Velp veilig de weg op

Voor bijna elke auto geldt het ieder jaar weer: de Algemene Periodieke Keuring (APK). De meeste mensen ervaren dit als een nare regeling die ze veel geld kost. Echter, als u uw voertuig regelmatig laat controleren door onze garage in Velp, kan u dit veel lasten schelen.

Importantie van APK

Zonder een geldig keuringsrapport autorijden, is gevaarlijk voor uw kosten. In geval van een ongeluk met een niet goedgekeurd voertuig bijvoorbeeld, is het mogelijk dat uw verzekeringsmaatschappij geen geld aan uitkeert. Daarnaast kunt van de politie of RDW een boete ontvangen. Ons bedrijf is RDW erkend en daarom zijn wij bevoegd om een APK in Velp uit te voeren.

Wat u aan een APK heeft

Na een keuring, ontvangt u van onze garage in Velp een rapport, ook bij afkeuring. Nu zullen we dat laatste altijd proberen te vermijden, maar dit is niet mogelijk wanneer u bijvoorbeeld weigert uw auto te (laten) repareren of iets dergelijks. In het rapport staan Reparatie-, afkeur-, en adviespunten. Adviespunten zijn gebreken die nú nog niet tot een afkeuring leiden, maar die u wel binnenkort moet vervangen of repareren. U kunt ons hier gelijk mee aan de slag laten gaan, voor of na de APK in Velp, als dit u nodig lijkt. Als het voertuig is afgekeurd is, staan er afkeurpunten op het rapport.

Apk Velp

U vraagt, wij draaien

Dit is ons principe, om aan te geven dat we nooit met uw auto zullen prutsen als u dit niet wilt. Als er bepaalde reparaties nodig zijn, zullen we dit aangeven en niet onverwacht uitvoeren. Ook lichten we u natuurlijk in over importante zaken, zoals kosten. Stel dat het repareren van uw auto zo duur uitvalt dat het wellicht voordeliger voor u is een nieuw voertuig aan te schaffen, dan lichten wij u hier direct over in en bekijken we in Velp met u de voor- en nadelen van alle keuzes die u maken kunt.

Overige diensten

Naast de kwalitatieve APK (controles) die we uitvoeren, doet onze garage in Velp ook aan:

  • Uitlaat controle en/of uitlaat vervangen
  • Accu controle en/of accu vervangen
  • Airco Service
  • Storing opsporing
  • Band(en) controle en/of band(en) vervangen
  • Laswerk
  • Schokbrekers controle en/of schokbrekers vervangen
  • Grote- en kleine beurt

We zien u snel voor uw jaarlijkse APK in Velp!