Laden

Conradweg 2, 6827 BZ Arnhem

026 361 00 05

info@garagearnhem.com

Ma - Za: 8:00 – 18:00

Maandag t/m Zaterdag 8:00 - 18:00
Conradweg 2, 6827 BZ Arnhem

Apk Huissen

In Huissen uw keuring laten uitvoeren

Waarschijnlijk zult ook u dit jaar een Algemene Periodieke Keuring voor uw auto moeten laten uitvoeren door een garage die u vertrouwt! Dit kan u veel geld kosten, maar u kunt ook veel geld besparen door tussentijdse controles uit te laten voeren. Bij onze garage in Huissen kunnen we door onze twintigjarenlange ervaring mankementen opmerken en verhelpen voordat ze op uw APK afgekeurd worden!

“Zo’n APK kost alleen maar geld”

Het niet hebben van een geldig keuringsrapport kost u nog veel meer geld! Als u autorijdt zonder geldige APK, dan ontvangt u daarvoor een bekeuring van de politie of RWD. Omdat wij RDW erkend zijn, kunt u door onze garage een Algemene Periodieke Keuring laten uitrichten. Alvorens de APK in Huissen plaatsvindt, kunt u ook controles door ons laten doen, zodat wij op tijd afwijkingen kunnen opsporen. Als uw auto gevaar loopt om afkeurpunten te incasseren, zullen wij alles voor u doen om bijvoorbeeld gebrekkigheden te herstellen. Wanneer we merken dat de kosten daarvan zo hoog worden, dat u beter een andere auto zou kunnen kopen, hoort u dit gelijk van ons, want betrouwbaarheid is voor ons het sleutelwoord. Een APK in Huissen staat dus gelijk aan een gegarandeerd goed ‘onderzoek’.
Apk Huissen

Wanneer een nieuwe APK?

Als u al eerder een APK in Huissen heeft gehad, kunt u in het keuringsrapport dat wij altijd meegeven, ontdekken wanneer uw auto weer een nieuwe moet ondervinden. Indien uw voertuig nog nooit eerder is gekeurd, kunt u op de website van RDW controleren wanneer u voor het eerst een APK in Huissen moet laten vervullen. Meestal geldt dat uw auto elk jaar opnieuw gekeurd moet worden, dit voor de geborgenheid van u en uw omgeving.

Wat staat er in het rapport?

In het keuringsrapport dat we in Huissen maken, geven wij reparatie-, afkeur-, en adviespunten. Adviespunten zijn gebreken die op dit moment nog niet tot een afkeuring leiden, maar die u wel binnenkort door ons moet laten vernieuwen of verbeteren. Als uw wagen is afgekeurd, staan er afkeurpunten op het rapport. Berg uw keuringsrapport goed op, u heeft het rapport bijvoorbeeld nodig als u tegen de uitkomst van de keuring in beroep wilt gaan. In sommige situaties heeft u het nodig als u met uw auto in het buitenland rijdt.
Kies voor een betrouwbare APK in Huissen. Ook voor andere diensten kunt u bij onze garage in Huissen terecht!