Laden

Conradweg 2, 6827 BZ Arnhem

026 361 00 05

info@garagearnhem.com

Ma - Za: 8:00 – 18:00

Maandag t/m Zaterdag 8:00 - 18:00
Conradweg 2, 6827 BZ Arnhem

Apk Elst

Een goede APK, het snelst in Elst

Veel mensen beschouwen de Algemene Periodieke Keuring als grote (financiële) last. Natuurlijk is dit begrijpelijk, maar als u uw auto op tijd laat checken door onze garage in Elst, zal uw auto altijd door kunnen rijden met een geldig rapport. Voortijdige controles zorgen ervoor dat we eventuele afwijkingen voortijdig kunnen opmerken en oplossen, zodat de APK in Elst geen problemen voor u op te hoeven leveren.

Een APK bespaart grote kosten

Als u autorijdt zonder geldige APK, dan krijgt u daarvoor een boete van de politie of RWD. Omdat we in Elst RDW erkend zijn, kunt u door onze garage een keuring laten uitvoeren. Als uw auto afkeurpunten dreigt te krijgen, zullen wij alles voor u doen om bijvoorbeeld gebreken te repareren. Betrouwbaarheid is voor ons het sleutelwoord. Een APK in Elst kunt u dus het best zien als een goede investering die u op de weg houdt.

Apk Elst

Zo vaak hoeft uw auto niet gekeurd te worden

Als u al eerder een APK in Elst heeft gehad, kunt u op het keuringsrapport dat wij altijd meegeven, zien wanneer uw auto weer een nieuwe moet ondergaan. Indien uw voertuig nog nooit eerder is gekeurd in Elst, kunt u op de website van RDW controleren wanneer u voor het eerst een APK in Elst moet ondergaan. Meestal geldt dat uw auto elk jaar opnieuw gekeurd zal moeten worden, dit voor uw eigen veiligheid en de veiligheid van andere weggebruikers.

Uw wil is wet

Dit is ons principe, om aan te geven dat we nooit met uw auto zullen rommelen als u dit niet wilt. Als er bepaalde reparaties nodig zijn, zullen we dit aangeven en niet opeens uitvoeren. Ook lichten we u natuurlijk in over belangrijke zaken, zoals kosten. Stel dat het repareren van uw auto zo duur uitvalt dat het wellicht voordeliger voor u is een nieuw voertuig aan te schaffen, dan lichten wij u hier direct over in en bekijken we in Elst met u de voor- en nadelen van alle keuzes die u maken kunt.

Overige diensten

Naast de kwalitatieve APK (controles) die we uitvoeren, doet onze garage ook aan:

  • Uitlaat controle en/of uitlaat vervangen
  • Accu controle en/of accu vervangen
  • Airco Service
  • Storing opsporing
  • Band(en) controle en/of band(en) vervangen
  • Laswerk
  • Schokbrekers controle en/of schokbrekers vervangen
  • Grote- en kleine beurt