Laden

Conradweg 2, 6827 BZ Arnhem

026 361 00 05

info@garagearnhem.com

Ma - Za: 8:00 – 18:00

Maandag t/m Zaterdag 8:00 - 18:00
Conradweg 2, 6827 BZ Arnhem

Apk Duiven

Veiligheid in het verkeer

Voor bijna elke auto geldt het ieder jaar weer: de Algemene Periodieke Keuring (APK). De meeste mensen ervaren dit als een nare regeling die ze veel geld kost. Echter, als u uw voertuig regelmatig laat controleren door onze garage in Duiven, kan u dit veel lasten schelen.

Waarom een APK controle

Als u autorijdt zonder geldige APK, dan krijgt u daarvoor een boete van de politie of RWD. Omdat wij RDW erkend zijn, kunt u door onze garage een Algemene Periodieke Keuring laten uitvoeren. Voor de keuringen kunt u echter ook controles door ons uit laten voeren, zodat wij op tijd afwijkingen kunnen detecteren. Als uw auto afkeurpunten dreigt te krijgen, zullen wij alles voor u doen om bijvoorbeeld gebreken te repareren. Wanneer we merken dat de kosten daarvan zo hoog worden dat het in uw voordeel is om een andere auto te kopen, dan melden wij u dat natuurlijk. Betrouwbaarheid is voor ons het sleutelwoord. Een APK in Duiven staat dus gelijk aan een gegarandeerd goed ‘onderzoek’.

Wat er in een APK rapport staat

In het keuringsrapport dat we in Duiven maken, geven wij reparatie-, afkeur-, en adviespunten. Adviespunten zijn gebreken die op dit moment nog niet tot een afkeuring leiden, maar die u wel binnenkort door ons moet laten vernieuwen of verbeteren. Als uw wagen is afgekeurd, staan er afkeurpunten op het rapport. Berg uw keuringsrapport goed op, u heeft het rapport bijvoorbeeld nodig als u tegen de uitkomst van de keuring in beroep wilt gaan. In sommige situaties heeft u het nodig als u met uw auto in het buitenland rijdt.
Apk Duiven

Wanneer moet uw voertuig gekeurd worden?

Als u al eerder een APK in Duiven heeft gehad, kunt u op het keuringsrapport dat wij u altijd geven, zien wanneer uw auto weer up-to-date zal moeten gaan. Ingeval uw auto nog nooit eerder is gekeurd, kunt u op de website van RDW controleren wanneer u voor het eerst een APK in Duiven moet ondervinden.

Wat onze garage nog meer doet

Behalve een APK in Duiven kunnen wij nog veel meer voor u betekenen:

  • Airco Service
  • Grote- en kleine beurt
  • Laswerk
  • Accu controle en/of accu vervangen
  • Band(en) controle en/of band(en) vervangen
  • Schokbrekers controle en/of schokbrekers vervangen
  • Uitlaat controle en/of uitlaat vervangen
  • Storing opsporing