Laden

Conradweg 2, 6827 BZ Arnhem

026 361 00 05

info@garagearnhem.com

Ma - Za: 8:00 – 18:00

Maandag t/m Zaterdag 8:00 - 18:00
Conradweg 2, 6827 BZ Arnhem

Aircoservice Arnhem

Uw airco laten repareren in Arnhem

Garage Arnhem neemt u allerlei werk uit handen als het gaat om uw auto. Denkt u dat uw auto toe is aan controle of vervanging? Kom dan gerust eens langs of neem contact met ons op! Voor veel dingen geldt, des te eerder je een bepaald probleem meldt, des te beter het verholpen kan worden. Dit geldt ook voor uw voertuig!

Diensten die wij aanbieden

We willen u zo goed mogelijk van dienst zijn en daarom bieden we de volgende diensten voor u aan:

  • Aircoservice
  • APK controle
  • Grote- en kleine beurt
  • Storing opsporing
  • Accu- controle en/of vervanging
  • Band(en) controle en/of band(en) vervangen
  • Schokbrekers controle en/of schokbrekers vervangen
  • Uitlaat controle en/of uitlaat vervangen
  • Laswerk

Ook bieden wij vele andere diensten voor u aan, de lijst hierboven bevat slechts de veel voorkomende reparaties in Arnhem.

Aircoservice Arnhem

Aircoservice in Arnhem

Elke auto met airco heeft aircoservice nodig. Eens per 4 jaar dient de airco te worden gevuld. Hiermee zorgt u ervoor dat de koelcapaciteit van uw airco behouden blijft. Daarnaast raden wij u aan om eens per jaar te genieten van onze aircoservice in Arnhem, om uw airco te laten reinigen. Zo vertraagt en vermindert u de aangroei van nieuwe bacteriën in uw airco. De aircoservice in Arnhem kunnen wij u aanbieden voor een gemiddeld lage prijs, doordat we onze klanten graag te vriend houden. Voor u hebben wij veel over!

Uw auto is bij ons in goede handen

Omdat we al 20 jaar ervaring hebben en de deuren van onze garage in Arnhem binnenkort al 4 jaar geopend zijn, zijn we in staat om auto’s van elk merk onder handen te kunnen nemen en repareren we klassiekers tot (gloed) nieuwe auto’s, voor ons is het geen probleem. Hierdoor is onze aircoservice ook ver ontwikkeld en van optimale kwaliteit.

Voor u hebben wij veel over!

Om u professioneel tegemoet te kunnen komen, zijn we in Arnhem elke dag geopend van acht uur ’s ochtends tot zes uur ’s avonds. Alleen op zondagen zijn wij niet geopend.
Denkt u dat wij u ergens mee kunnen helpen, denkt u goed gebruik te kunnen maken van onze aircoservice of wilt u ons uw auto laten nakijken? Kom dan binnenkort eens langs onze garage, voor bijvoorbeeld de professionele aircoservice in Arnhem die wij u aanbieden.
Voor vragen kunt u ons tevens mailen: info@garagearnhem.com
Ook kunt u ons bellen: 06-51709985 of 026-3610005.