Laden

Conradweg 2, 6827 BZ Arnhem

026 361 00 05

info@garagearnhem.com

Ma - Za: 8:00 – 18:00

Maandag t/m Zaterdag 8:00 - 18:00
Conradweg 2, 6827 BZ Arnhem

Accu Westervoort

Nooit stilstaan door onze garage

Woont u in of nabij Westervoort en hebt u wel eens last van een slecht startende auto? Wellicht ligt het aan uw accu! Gelukkig is hulp nabij, onze garage in Westervoort helpt u graag het probleem te verhelpen!

Lege accu een ongewenst probleem

Als u het probleem van een (bijna) lege accu te lang negeert, zou het wel eens kunnen gebeuren dat u op een ongewenste plek stil komt te staan of op een ongewenst moment de auto niet meer kunt opstarten! Gelukkig is hulp nabij en kunnen we uw accu in Westervoort snel vervangen voor een prijs die u bij andere garages niet snel zult vinden.

Voordelen aan uw accu in Westervoort te laten vervangen

Een goede accu zorgt voor de juiste stroomvoorziening. Laat de accu door ons controleren, voordat hij u in de steek laat. Doordat men in veel andere garages het al snel vervangt, wanneer hier vragen over zijn van u naar de garage toe, kost het u meer geld. Wij gebruiken speciale technieken om te zien of de accu nog een tijdje meekan, of dat u aan een nieuwe toe bent. De accu wordt in Westervoort gecontroleerd en doordat we exact kunnen bepalen hoelang hij nog meekan, kost het u het minst. Als u de accu in Westervoort laat vervangen, gaat deze zo’n zes jaar mee. Omdat u niet ergens aan de kant stil wilt komen te staan, moet u zeker eens langskomen!

Welke diensten we nog meer aanbieden

Omdat we onze klanten niet alleen met het bovenstaande willen helpen, maar dienstbaar willen zijn op nog veel meer vlakken die te maken hebben met uw voertuig, bieden wij ook de volgende diensten aan:

  • Airco Service
  • APK controle
  • Grote- en kleine beurt
  • Storing opsporing
  • Band(en) controle en/of band(en) vervangen
  • Schokbrekers controle en/of schokbrekers vervangen
  • Uitlaat controle en/of uitlaat vervangen
  • Laswerk

Dit zijn enkel veel voorkomende reparaties, onze garage in Westervoort biedt nog veel meer aan als u hier behoefte aan heeft! APK controle zonder afspraak is bij ons geen probleem.

Onze ervaring laat u nooit stilstaan

Doordat we al twintig jaar ervaring hebben en onze deuren binnenkort al vier jaar geopend zijn, kunnen wij u veel specialistische diensten aanbieden waar in andere garages lakser mee omgegaan wordt. Hierdoor bent u vaak onnodig veel meer geld kwijt dan u bij ons in Westervoort zou hoeven te besteden!

Accu Westervoort

Accu Westervoort

Accu Westervoort